Neonskyltar för nya företag

Det finns många sätt att marknadsföra sitt företag i dagsläget men att köpa neonskyltar med företagsnamn och key selling points har sedan dag ett visat sig vara den mest kostnadseffektiva strategin för att få ut så mycket som möjligt av sin marknadsföring. När du ska köpa neonskyltar till företaget så är det viktigt att du ser över vilka företag i branschen som har jobbat länge med just den här typen av skyltar. Neon är ett unikt material för skyltar och något som kräver mycket erfarenhet av hantverkaren i fråga. Det är inte vem som helst som kan göra magi med just den typen av material. Men om du hittar ett företag som har arbetat länge med just skyltar ac enon så är det i ditt bästa intresse att kontakta dem för en kostnadsfri offert.  

neonskyltar

Fördelar med att köpa neonskyltar

 • Smidigt att installera.
 • Billigt och enkelt att köpa neonskyltar.  
 • Leverans och installation inkluderas i priset.
 • Många olika alternativ för färger.
 • Skapar ett starkt köpintresse.
 • Svårt att misslyckas.
 • Hög ROI i investeringen.
 • Lyser upp företagsnamnet på natten.

Det är med andra ord inte mycket som talar för att du inte ska kontakta denna ljusfirman för att ta del av ett kostnadsförslag. I nästa sektion kommer vi beskriva processen för hur det går till när du ska införskaffa dessa skyltar.

Hur går det hela till?

När ni har tagit beslutet och ska marknadsföra ert företag på detta sätt så finns det en del saker som ni behöver tänka på.

 1. Plocka in flera offerter från flera separata firmor i branschen. På så sätt kan du få en oberoende bild av vad en korrekt prisbild ligger. Du får även en bild över hur arbetsprocessen för hur skapandet av neonskyltar går till. På så sätt kan du undvika att trampa i en av de vanliga fallgroparna (ex hur starkt ljuset ska vara, samt även vad som är ett bra färgval).
 2. Ta ett beslut över vilken offert som ni får störst värde utav. Det kan handla om allting från skillnaderna i prisbilderna hos de olika förslagen.
 3. Börja planera hur er design ska gå till. Det är då viktigt att få fram en perfekt planering så att allt annat arbete kan gå så snabbt som möjligt.

Nu är allting klart – Lycka till med er nya skylt!

Lämna ett svar